My Image

Kuulokkeiden pitkäikäiseen käyttöön

1. Hiki ja kosteus
HEAROS kuulokkeet on päällystetty kosteuden kestävällä pinnoitteella. On kuitenkin suositeltavaa välillä puhdistaa ne käyttötarkoitukseen soveltuvalla puhdistusaineella. Vaihtoehtoisesti, voit pyyhkiä kuulokkeet puhtaiksi kostealla liinalla ja kuivata ne sen jälkeen. Älä kuitenkaan missään tapauksessa kastele kuulokkeita vedellä. On myös suositeltavaa aina kuivata kuulokkeet käytön jälkeen hiestä. Kosteaa tuotetta ei saa laittaa suoraan säilytyskoteloon, vaan kuulokkeiden tulisi antaa kuivua ensin.

2. Korvavaha
Bang / boom / pro 4ALL kuulokkeissa on vaikkusuodattimet äänikanavien päissä. Jos suodattimet ovat tukkeessa, on ne syytä vaihtaa uusiin. Varaosia kuulokkeisiin saa Orelolta. Poista suodattimet varovasti pihdeillä ja asenna uudet tilalle. Pro 4ME kuulokkeissa on äänikanavien päissä pienet kupit, joista vahajäämät voi poistaa mukana toimitetulla vahasilmukalla.

3. Kuuloketeknologia
Kuten kaikkien teknisten laitteiden kohdalla, pätee sama myös HEAROS kuulokkeisiin: Vältä pölyä, lämmönlähteitä ja kosteutta!

4. Kuulokejohdot
Kuulokejohtoihin kohdistuu paljon rasitusta kovassa käytössä. Käytöstä riippuen, johdot joutuu vaihtamaan uusiin. Pro-sarjan kuulokkeisiin varajohtoja saa Orelolta ja niiden vaihto onnistuu jokaiselta itse. Bang ja boom -kuulokkeiden johdot ovat kiinteät, ja niiden vaihto on suoritettava valmistajan toimesta.

5. Puhdistusaineet
Tietyt puhdistusaineet voivat vahingoittaa kuulokkeita ja siksi on noudatettava varovaisuutta. Suosittelemme yksinkertaisia ja luonnonmukaisia vaihtoehtoja. Erityisiä kuulokkeille ja kuulonsuojaimille soveltuvia puhdistusaineita löytyy Orelon valikoimista.

6. Kuulonsuojaus
Pienestä koostaan huolimatta HEAROS kuulokkeet voivat tuottaa 125dB äänenpaineen, jonka takia on tärkeää, että äänilähteen äänenvoimakkuus pidetään kohtuullisella tasolla.

Istuvuustakuu
Jos korvan muotoon tehtyjen HEAROS kuulokkeiden istuvuudessa ilmenee ongelmia, pyydämme ottamaan välittömästi yhteyttä asian korjaamiseksi!

Valmistajan takuu
Kaikki HEAROS kuulokkeet on suojattu valmistajan takuulla. Jos materiaalissa, tai tekniikassa ilmenee ongelmia, suoritetaan korjaukset valmistajan toimesta.

Ja mikä tärkeää…

1. Älä kuuntele liian lujalla!
Ymmärrämme, että houkutus on suuri, mutta musiikin kuunteleminen pitkiä aikoja suurella äänenvoimakkuudella, voi vaurioittaa kuuloa pysyvästi. Kuuntele siksi aina sopivalla äänenvoimakkuudella.

2. Huomioi muut!
Pidä huoli, että huomioit aina ympäristöäsi. Älä käytä kuulokkeita tilanteissa, joissa ympäristön havainnointi on tärkeää.

3. Älä yritä korjata itse!
Vain valmistajan tulisi tehdä muokkauksia kuulokkeisiin. Älä siis yritä itse avata niitä, sillä siihen tarvitaan erityistyökaluja, tuotteen tuntemusta ja teknistä osaamista.

4. Pidä huolta!
Kuulokkeet täytyy puhdistaa välillä. Ohjeita tähän on annettu ylempänä. Muista kuitenkin varoa vahvoja kemikaaleja, jotta kuulokkeet eivät vaurioituisi.